Рекреативен турнир на реновираните терени во Никола Карев (Карпош 3)

Пријавете се на рекреативниот турнир на реновираните терени во Никола Карев (Карпош 3) кој се игра во сабота и недела. Коатизацијата е 500 денари а за победниците има спортски награди. Пријавување на 077 937 515 до петок до 12ч. Играње во 2 сета, систем на отпаѓање.

Повеќе