Огласи


Баболат торба за 6 рекети

Објавено од Vladimir на 5.2016


Цена: 2500


Контакт телефон: 070362333


Локација: Скопје

Продавам баболат торба за 6 рекети многу малку користена. Ја продавам бидејки добив нова ☺ Бесплатна испорака низ Македонија. Цена: 2500 ден.