Огласи


Се продава рекет WILSON FRONTON

Објавено од Aleksandar на 2.2016


Цена: 2900 денари


Контакт телефон: 072 519 299


Локација: Скопје

НОВ РЕКРЕАТИВЕН РЕКЕТ - WILSON FRONTON,

Грип 4 3/8